marți, 21 februarie 2017

Misterele Galaţilor – Povestiri aproape adevărate




Lansare de carte


Violeta Ionescu


Centrul Cultural Dunărea de Jos, Galați


3 martie 2017





   Vă invităm cu ocazia Zilei Mondiale a Scriitorilor vineri, 3 martie 2017, ora 12:00, la sediul nostru din str. Domnească nr.61.
   În Salonul Artelor, de la mansardă, doamna Violeta Ionescu – jurnalist, editor şi scriitor - își lansează cea mai recentă carte: Misterele Galaţilor – Povestiri aproape adevărate.
   Volumul său de debut – Legendele nu se scufundă – a fost publicat de Editura Ion Creangă din Bucureşti, în 1990. Au urmat şi alte titluri, atât poezie, cât şi proză, cum ar fi: Vulnerabila uitare, Du-mă cu tine la capătul lumii. Jurnal de bord cu Ana Maria Zaharescu şi Mihai Cosmin Popescu, Biserica Vovidenia Galaţi (co-autor), Diocleţian, Fiul lui Jupiter, Un pilot subtil – pictorul Ion Ţarălungă, in memoriam etc.
    Scriitura ei aparte şi-a adjudecat premii literare, pentru poezie şi pentru proză, la Târgu Jiu, Galaţi, Piteşti, Curtea de Argeş, iar în Bucureşti Violeta Ionescu a fost răsplătită pentru activitatea sa publicistică de către Uniunea Ziariştilor, cu brevetul Ordinul Ziariştilor, clasa a III-a.
Vă aşteptăm, să onorăm împreună acest moment special din viaţa unei doamne care şi-a dedicat întreaga carieră cuvântului scris.
Cu prietenie şi respect,
Echipa Centrului Cultural Dunărea de Jos
Manager,
Florina Zaharia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu