duminică, 19 februarie 2017

Blues și Poezie. La Comedie.
Ziua Mondială a Limbii Materne


Teatrul de Comedie, București


21 februarie 2017
    MNLR împreună cu Teatrul de Comedie vă invită marți, 21 februarie, ora 17:00, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie din Bucureşti (Str. Sf. Vineri nr. 11) la un eveniment cultural dedicat Zilei Mondiale a Limbii Materne, aniversată anual în întreaga lume, cu scopul de a promova diversitatea lingvistică și culturală, precum și multilingvismul.
    Ziua Mondială a Limbii Materne, declarată de UNESCO, este celebrată de Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul de Comedie printr-un recital de poezie şi blues. Sunt invitaţi să citească din operele lor literare
Sántha Attila (maghiară)
Liubiţa Raichici (sârbă)
Luminiţa Cioabă (rromani)
Ioana Crăciunescu (română)
Adrian Suciu (română),
iar intervențiile blues poartă semnătura Mike Godoroja & Blue Spirit.
Amfitrion: Dan Mircea Cipariu.
   "De câţiva ani, organizăm Seri de poezie şi jazz, sub egida Poezie. La Comedie, graţie maestrului George Mihăiţă, un prieten al poeţilor şi un fin interpret al sonurilor lirice. Anul acesta, pe 21 februarie, am imaginat acest show de poezie şi blues dedicat Zilei Internaţionale a Limbii Materne. Ca de obicei, fanii poeziei şi ai jazz-ului vor fi alături de câteva dintre cele mai autentice şi valoroase voci ale poeziei din ţara noastră”, declară Dan Mircea Cipariu, amfitrionul Serilor de Poezie. La Comedie.
Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu