miercuri, 14 decembrie 2016

Pe scena amintirilor – Teatrul Dramatic Galați




Muzeul Casa Colecțiilor


Galați


15 decembrie 2016





   Muzeul de Istorie Paul Păltănea Galați, în parteneriat cu Teatrul Dramatic Fani Tardini Galați şi Victor Cilincă vă invită la vernisajul expoziției Pe scena amintirilor – Teatrul Dramatic Galați joi, 15 decembrie 2016, ora 13:00, expoziţie dedicată oamenilor din teatru și iubitorilor de teatru.
    "Ne vom întoarce în trecut pentru a afla despre actrița Fani Tardini, de numele căreia este legată istoria teatrului în orașul nostru. Vom descoperi de către cine şi cum a fost construită clădirea care găzduieşte astăzi instituția teatrală, pentru ca apoi să pătrundem în lumea aceasta magică prin intermediul afişelor, fotografiilor, obiectelor de recuzită şi a costumelor de scenă.
Cu nostalgie, ne vom aminti de talentaţii actori care, de-a lungul timpului, au creat roluri şi spectacole memorabile, ştiind că a rămâne în conştiința publicului este răsplata vie a unui slujitor al scenei." (muzeograf Mihaela Damian)
   Evenimentul se va desfășura la Muzeul Casa Colecțiilor din str. Eroilor, nr. 64, secție a Muzeului de Istorie Paul Păltănea Galați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu