duminică, 18 decembrie 2016

Expoziția Națională de Filatelie Sibiu 825




Colecții și Colecționari


Filatelie


Muzeul Brukenthal, Sibiu


20 decembrie 2016 - 15 ianuarie 2017





Vernisaj: Marți, 20 decembrie, ora 13:00
Curatori: Ioan Dejugan (Asociația Filateliștilor Sibiu), 
Paul Curtean și dr. Raluca Maria Frîncu (MNBrukenthal)
Partener: Asociația Filateliștilor din județul Sibiu

   La data de 20 decembrie 2016, Sibiul sărbătorește a 825-a aniversare de la prima atestare documentară. Cu această ocazie, Asociația Filateliștilor din județul Sibiu organizează expoziția națională de Filatelie Sibiu 825.
   În perioada 20 decembrie 2016 - 15 ianuarie 2017, expoziția se va desfășura concomitent în Palatul Brukenthal, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu precum și la Biblioteca Județeană ASTRA corp B.
   La expoziție și-au anunțat participarea expozanți din Germania, Polonia, Republica Moldova, Spania, Ucraina și România.
   Vor fi prezentate 58 de colecții la următoarele clase: Hors Concours, Istorie poștală, Filatelie tematică, Întreguri poștale, Macrofilie, Maximafilie, Cartofilie, Open, un panou și 24 de lucrări la clasa Literatură. Trebuie subliniat faptul că 16 dintre cele 58 de colecții prezente la această manifestare, sunt la clasa tineret.
   Cu această ocazie, Asociația Filateliștilor din județul Sibiu va emite o medalie comemorativă, un plic și o ștampilă specială, diplome, precum și catalogul și palmaresul expoziției. Aceste materiale, precum și premii vor fi acordate expozanților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu