vineri, 2 decembrie 2016

Expoziția de iarnă Brickenburg
Muzeul Etnografic al Transilvaniei


Cluj - Napoca


3 - 7 decembrie 2016

   Ca în fiecare iarnă, în apropierea sărbătorilor de sfârșit de an, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului județean Cluj, împreună cu Asociaţia Brickenburg, vă invită să vizitați tradiționala Expoziție de iarna Brickenburg, care va fi deschisă în perioada 3-7 decembrie, între orele 10:00 şi 18:00, la sediul central al muzeului de pe str. Memorandumului nr. 21.
   Adresându-se atât celor familiarizați cu sistemul LEGO®, cât și publicului mai puțin cunoscător, însă doritor de experiențe frumoase, gazdele vor pune la dispoziția vizitatorilor un spațiu de joaca în care, testând nenumaratele posibilitați de combinare ale celebrelor cărămizi, aceștia, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să își dovedească îndemânarea și creativitatea.
   Prin tradiţie, expoziţia de iarnă a Asociaţiei Brickenburg este una experimentală, organizatorii propunându-şi în principal să testeze diverse tehnici de construcție și combinații între elemente. Publicul va putea admira creaţii originale lucrate cu migală, previzualizări ale exponatelor care vor fi prezentate la evenimentele majore ale anului 2017.
Preţul unic de intrare, pe întreaga perioadă a expoziţiei, este de 3 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu