luni, 10 octombrie 2016

De la Nadia până azi




Lansare de carte


Dvora Meyers


Librăria Humanitas, Cișmigiu, București


13 octombrie 2016






    Vă așteptăm cu drag la lansarea cărții De la Nadia până azi: apariția și dispariția zecelui perfect în gimnastică, în seara (ora 19:00) zilei de joi, 13 octombrie.

Alături de:
Dvora Meyers, autoarea cărții,
Andreea Răducan, campioană olimpică și mondială la gimnastică,
Dragos Valentin Neacsu, președintele Erste Asset Management România,
vă invităm la o discuție despre evoluția gimnasticii, în cadrul evenimentului moderat de 
Alina Alexoi, reporter și comentator sportiv TVR.

    Accesul la eveniment este gratuit, dar se face în limita a 100 locuri. Confirmarea la eveniment se face pe site-ul Eventbook: https://eventbook.ro/other/bilete-Dvora-Meyers

    Eveniment recomandat celor care iubesc sportul în general și gimnastica în special, precum și celor care apreciază și susțin performanța. Pentru cei care vor ajunge, pregătim o surpriză :)!
    Cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a notei 10 primită de Nadia Comăneci, Dvora Meyers ne oferă în cartea De la Nadia până azi o perspectivă incitantă și pătrunzătoare asupra lumii gimnasticii. Ediția în limba română a cărții este publicată în seria Victoria Books a editurii Publica.
     Bazându-se pe zeci de interviuri exclusive cu profesioniști, în care sunt prezentate toate aspectele acestui sport, De la Nadia până azi explorează o schimbare crucială într-unul dintre cele mai populare sporturi olimpice, fiind o poveste captivantă despre pătrunderea gimnasticii de elită în lumea necartografiată a imperfecțiunii.
     Dvora Meyers este scriitoare și jurnalistă newyorkeză. Dvora este invitată ca speaker anul acesta la conferința The Power of Storytelling – Dare to Wonder (14 și 15 octombrie), o conferință internațională inițiată în 2011 de asociația Decât o Revistă din credința că poveștile bine spuse pot schimba vieți și comunități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu