marți, 20 septembrie 2016

Povestea Zidurilor




Expoziție de fotografie


Lucian Muntean


Galeria ArtXpert, București


30 septembrie 2016





   Galeria ArtXpert va invita vineri, 30 septembrie, incepand cu ora 19:00, la vernisajul expozitiei de fotografie Lucian Muntean - Povestea Zidurilor.
   Zidurile Bucureștiului oferă trecătorilor o expoziție permanentă de colaje. În 2016, la sarbatorirea a 100 de ani de DADA, aceste colaje se încadrează perfect în spiritul curentului.    
   Instantaneele lui Lucian Muntean trasmit mesaje cu totul neașteptate și prezintă asocieri inedite de imagini, create involuntar prin deteriorarea afișelor, care au fost lipite succesiv pe panouri sau pe ziduri. Brusc ele funcționeaza ca o memorie recentă a evenimentelor culturale desfășurate în Bucuresti și prezintă totodată diversitatea de genuri sau vedete preferate de public. Poveștile zidurilor, o serie de fotografii făcute fără nicio altă intervenție, a afișelor jupuite sau spălate de ploi. Acest demers artistic e o preocupare a artistului, care se concretizează în decursul ultimului an. Cu toate că de fapt sunt un exemplu de poluare urbană, aceste colaje au un farmec aparte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu