marți, 13 septembrie 2016

Expo Cristal
Muzeul Național de Geologie


București


16 - 18 septembrie 2016

    Expozitia de bijuterii, cristale, pietre pretioase şi semipretioase este organizată în exteriorul Muzeului Național de Geologie între 16 şi 18 septembrie 2016.
   Trăsătura caracteristică a acestui eveniment o constituie faptul că toate exponatele sunt minerale, roci și fosile naturale ca şi toate podoabele artizanale confecționate de expozanți.
   Cei interesați pot găsi și achiziționa minerale din regiuni miniere renumite de la noi din țară: Baia Mare, Banat, Munții Apuseni. Dar, cea mai mare parte provin din aproape toată lumea, din țări cu tradiție în exportul de minerale: Brazilia, India, Mexic, Peru, Namibia, Algeria, Madagascar, Norvegia, Islanda, Maroc, Africa de Sud, Spania, Australia, Rusia dar și din multe altele. Ametiste, amazonite, malachite, rubine, tanzanite, celestine, o mare de culori, cristale cu forme bine conturate, cu fețe ce reflectă lumina în toate direcțiile și atrăgătoarele coliere, cercei sau brățări bratari se vor expune în intervalul orar 10.00 18.00 (ultima intrare 17.00), în curtea Muzeului National de Geologie din soseaua Kiseleff, numărul 2.
Pretul unui bilet de intrare este de 4 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu