miercuri, 31 august 2016

Raliul Carpati Retro




Retromobil Club Romania


editia a XVII-a, 2 - 3 septembrie 2016





    În perioada 2-3 septembrie 2016, Retromobil Club România organizează ediția a XVII-a a Raliului Carpati Retro. 50 de echipaje vor lua startul vineri 2 septembrie din Avrig (Palatul Brukenthal Avrig, începând cu ora 14:00, din minut în minut), numărul mărcilor prezente (26) fiind unul record ca și numărul claselor constituite (5) după vechime. Prima etapă a raliului se va încheia la Orăștie (Arsenal Park, primul automobil la ora 18:30).
    Sâmbătă, 3 septembrie, sunt programate alte două etape Orăștie (Arsenal Park, ora 10:00) – Hunedoara (Castelul Corvinilor, 12:15 prima mașină) și Hunedoara (16:15) – Hațeg – Orăștie 19:00).
    Viteza medie este de 50 km/h, participanții urmând să parcurgă un traseu mai lung decât distanța dintre locațiile menționate, presărat cu probe speciale de regularitate, în conformitate cu road-book-ul primit la start.
   Evenimentul este inclus în calendarul internațional F.I.V.A. fiind a cincea etapă a Campionatului raliulurilor de regularitate pentru vehicule istorice (C.R.R.V.I.) desfășurat anul acesta în premieră în România în organizarea R.C.R.
Informații privind desfășurarea raliului și fotografii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu