miercuri, 22 iunie 2016

Ziua Universala a Iei




Gradina de Vara


Medias


24 iunie 2016





    Direcția Municipală pentru Cultură Medias in parteneriat cu Traube-Hotel si Restaurant, invită medieșenii iubitori de folclor vineri, 24 iunie 2016, la Gradina de Vara din Mediaș, începând cu ora 18:00, la o întâlnire cu jocul și cântecul popular românesc într-un spectacol de excepție organizat cu ocazia Zilei Universale a Iei.
   Evenimentul aduce special pentru publicul medieșean suite de cântece și dansuri din zona noastră susținute de ansamblul Perla Târnavelor cu soliștii vocali: Narcisa Luncan, Luminita Dejan, Jeni Banea, Viorica Curcean, Aurica Bacea, Tarnu Ariton, Radu Dumitru, Raul Pop, Liviu Preda şi Claudiu Ionescu, acompaniaţi de orchestra ansamblului dirijată de dl. Marian Sicoe.
   Si pentru ca vineri, odata cu sarbatoarea Sanzienelor, este Ziua Universala a Iei romanesti, va invitam sa participati la eveniment imbracati in ie! Nu conteaza daca ia pe care o purtam este mostenita de la bunici si strabunici sau este adaptata modern de un designer. Important este sa o purtam cu drag!
   Asadar invităm iubitorii cântecului, dansului si portului popular sa fie alaturi de noi in sustinerea unui eveniment deosebit.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu