luni, 20 iunie 2016

Vibratii pe petale




Arta plastica contemporana romaneasca


Luminita Rusu


Libraria Diverta-Hubertus, Cluj - Napoca


23 iunie - 4 iulie 2016





    Urmatoarea expozitie personala de pictura a d-nei Luminita Rusu se intituleaza Vibratii pe petale si va avea loc in data de 23 iunie 2016, la Libraria Diverta-Hubertus, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 22 (terasa). Vernisajul va fi la ora 18:00; vor prezenta Hanna Bota, scriitor si antropolog si Dan Marius Dragan, scriitor. Evenimentul va fi moderat de d-na Mariana Enache, manager proiecte culturale. 
    Organizatorii anunta ca expozitia poate fi vizitata zilnic in perioada 23 iunie-4 iulie, astfel : L-V, orele 9:00-21:00 si S-D, intre orele 9:00-18:00.
    "Lucrarile surprind prin spontaneitate, cromatica si armonie, detaliile lipsite de semnificatii majore dispar, iar formele isi cauta si isi gasesc relevanta....Artista lucreaza cu elemente conceptuale si de limbaj specifice cubismului, fovismului, expresionismului, constructivismului, creand o lume aflata la granita dintre realul abstractizat, esentializat si realul sesizabil prin simturi". (Ziarul Faclia, 3 martie 2015)
   Membră a Asociației Artiștilor Plastici din Judetul Cluj, a A.A.P. Mures si a A.A.P. Satu-Mare, inginer chimist cu titlul de cercetător științific si consultant în afaceri, Luminita Rusu a participat la numeroase expozitii personale, de grup si colective in tara si strainatate si la tabere de creatie interne si internationale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu