miercuri, 4 mai 2016

Târg cu dichis




Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


13 - 15 mai 2016




    Piața Țărănească vă invită, în perioada 13-15 mai, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român la un nou târg cu dichis.
   Și-au anunțat prezența gospodari și gospodine de prin toate zonele țării care vin pregătiți cu bucate-alese: brânzeturi și cașcavaluri, afumături, legume proaspete, zacuști, siropuri și dulcețuri, plăcinte domnești, cozonaci și poale-n brâu, prajituri tradiționale dar și torturi delicioase, turtă dulce și covrigi, miere și alte ale stupului, plante de leac și săpunuri naturale.
La fața locului se pregătesc mâncăruri alese după rețete dâmbovitene.
    Meșteresc: țesătoare, încondeietoare, cioplitori, olari, cusătorese, sticlari, căldărari. Artizanii sunt prezenți cu: bijuterii din alamă, cristale, piele sau mărgele, ceramică pictată cu motive tradiționale, casete pictate, obiecte decorative, hainuțe pentru copii și nu numai, obiecte croșetate sau din lână împâslită, obiecte din lut, icoane, jucării din lemn și fel de fel de minunății lucrate cu migală.
    În curtea din spate intrăm într-o lume aparte, a obiectelor vechi și a poveștilor lor. Aici puteți găsi costume țărănești vechi, mobilier țărănesc, tablouri și icoane vechi, porțelanuri și candelabre, timbre și carte veche, albume de artă și multe alte lucruri care ne duc înapoi în timp.
    Toate acestea le găsiți de vineri până duminică, la Piața Țărănească de la Muzeul Național al Țăranului Român, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă și se face prin Intrarea Monetăriei nr. 3 !

Organizator: Tactic Events
Detalii: Corina Berariu - Events Manager
Tel: 0735 441 304
E-mail: corina@tacticevents.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu