joi, 26 mai 2016

Parada micilor biciclisti




Arena Nationala


Bucuresti


editia a II-a, 29 mai 2016





   Ca si anul trecut îi invităm pe cei mai simpatici adepți ai sportului pe două roți să ni se alăture la parada cu biciclete mari și mici, cu sau fără pedale, cu sau fara roți ajutătoare, cu claxoane vesele și căști colorate .
   Vom avea jocuri și activități pentru copii, iar la ora 12:00 fix vom începe plimbarea pe biciclete în jurul Arenei Nationale. Feriți de orice trafic rutier vom pedala in voie de la mic la mare
   Ne dorim să-i facem pe cei mici să învețe câteva reguli de siguranță care trebuie respectate în timpul deplasării pe doua roți și să se familiarizeze cu plimbările cu bicicleta în grup.
   Știm că micii bicicliști fac multe fapte bune așa că îi rugăm să ne ajute în campania:

Donează o carte copiilor din sate!

  Îi invităm pe micii noștri prieteni bicicliști să aducă cel puțin o carte pentru copii, din cele pe care le-au indragit (si sunt încă în stare buna), pentru a le dona ulterior unor biblioteci sătești. Prima bibliotecă la care vom duce cărțile donate este cea din Valea Lunga, jud Dâmbovița.

Locul de intâlnire - Arena Națională - intrarea dinspre str. Maior Ion Coravu

   Copiii trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton). Le recomandăm celor mici să aibă claxon pe bicicletă și să poarte cască de biciclist.

INTRARE LIBERĂ
   Pentru o mai bună organizare vă recomandăm să-i inscrieți pe cei mici aici http://goo.gl/forms/93sfQn5jDAVEVqP82

Vă așteptăm cu drag...de biciclit!

P.S: Puteti ajunge la Arena Națională și cu metroul (Pta Muncii), dacă vreți să veniți de departe! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu