luni, 9 mai 2016

Citesc poezie
Ceainaria Carturesti Verona


Bucuresti


13 mai 2016

   Sorin Lucaci (invitat: Costi Căprioreanu - chitara), Anca Bucur și Viku Zen (invitat: Horia Șerban - didgeridoo) vor fi participanții celei de-a șasea ediții a întâlnirilor literare Citesc poezie care se va desfășura vineri, 13 mai, la Ceainăria Cărturești Verona (str. Arthur Verona, 13-15), de la ora 19:00. Moderatori și realizatori ai programului sunt Emilia Zăinel și Mircea Dan Duță.
   În edițiile precedente au fost abordate teme diverse, precum: transmiterea și receptarea poeziei, căutarea poeziei (la propriu și la figurat), moduri de "așteptare” al poeziei, dar și "dăruirea” poeziei către publicul feminin, precum și "dansarea” poeziei. Această întâlnire literară își propune să serbeze poezia într-un mod aparte. Spectatorii vor avea parte de surprize, atât din partea invitaților, cât și a moderatorilor.
     Întâlnirile au ca scop popularizarea poeziei și atragerea către ea a unui număr cât mai mare de cititori. Vor avea loc în fiecare a doua vineri din lună, la Ceainăria Librăriei Cărturești Verona, următoarea ediție fiind programată pe 10 iunie, de la ora 19:00.
   Citesc poezie este numele unei campanii care a debutat în urmă cu jumătate de an și care are ca scop conștientizarea importanței poeziei în viața noastră. Ea se adresează atât celor care citesc poezie, cât și celor care vor să descopere lumea unică a versurilor. Pe pagina de facebook a campaniei se pot citi poeme ale unor autori consacrați, nenumărate motive pentru care scriitori, jurnaliști, critici etc. citesc poezie, dar și motive pentru care cititorii aleg să descopere această delicată formă de expresie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu