joi, 14 aprilie 2016

Shakespeare ad infinitum




Arta plastica contemporana romaneasca


Galeria Senso, Bucuresti


12 - 24 aprilie 2016





    Este o nouă expoziţie a artistei, după succesul celei personale de pictură şi Picto impulsuri Just Imagine ce a avut loc în toamna anului trecut tot la Galeria SENSO şi a adus în premieră pentru România, prezentarea unui concept de fuziune între artă şi teatru, unic în lume - Posters for Unwritten Plays. Volumul de teatru cu acelaşi nume, publicat de Institutul Cultural Român, a fost atunci prezentat odată cu expoziţia, după lansarea lui de la New York, la celebrul La MaMa Theatre şi la Book Expo America 2015.
    Acest eveniment este realizat cu sprijinul Catena Grup, prin Programul Catena pentru Artă şi are loc în cadrul Festivalului Internaţional Shakespeare / International Shakespeare Festival Craiova 2016 - considerat Numărul 1 în topul Festivalelor Shakespeare din lume şi care marchează 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare.
   Vernisajul expozitiei Shakespeare ad infinitum by Oana Maria Cajal face parte din programul oficial al evenimentelor din cadrul Simpozionului Internaţional Shakespeare în România, Shakespeare în lume - Shakespeare in Romania, Shakespeare in the World (12 - 14 aprilie 2016) ce are loc la Bucureşti, în Amfiteatrul Ion Heliade Rădulescu al Bibliotecii Academiei Române (12 - 14 aprilie 2016). O altă noutate în lumea evenimentelor de gen din România este faptul că expozitia va fi prezentată simultan în două oraşe diferite: la Bucureşti (galeria SENSO) şi la Craiova (Teatrul Naţional Marin Sorescu).
    Expoziţia poate fi vizitată în perioada 12 - 24 aprilie 2016, de luni până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta și duminica între orele 12:00 -18:00.
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu