joi, 21 aprilie 2016

Schimb de carti




Parcul Gradina Icoanei, Bucuresti


24 aprilie 2016





    Pentru că a venit căldura și vrem să ne bucurăm de soare, vă invităm la ediție din aprilie a întâlnirilor Schimb de Cărți București la Grădina cu Artiști (https://gradinacuartisti.ro/) în Parcul Grădina Icoanei.
   Ne vedem duminică, 24 aprilie, de la ora 15:00 la ora 17:00, în zona de lounge a evenimentului pentru a ne relaxa în aer liber și a discuta despre lecturi proaspete, de primăvară. Vino cu o carte și chef de vorbă și poți cunoaște alți cititori feroce ca tine.
 Intrarea este liberă.
   Schimbul nu este definitiv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci cărți.
Mai multe detalii pe Bookblog.ro. Dă join aici și ne vedem duminică!

Despre noi:
    Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj-Napoca, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.
    Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu