vineri, 22 aprilie 2016

Sarbatoarea Floriilor




Parcul Titan, Bucuresti


24 aprilie 2016




Dragi prieteni,

    Duminica, 24 aprilie, intre orele 10:00-22:00, Centrul Cultural Casa Artelor va invita in Parcul Artelor-Parcul Titan la Sarbatoarea Floriilor, eveniment care deschide sezonul spectacolelor in aer liber din anul 2016.
    Incepand cu ora 10:00, in Parcul Artelor-Parcul Titan, deschidem Expozitia in aer liber Invierea-Istorie si Traditii. Intre orele 11:00-14:00 ii asteptam pe cei mici, dar si pe cei mari, in Orasul Iepurasului. Ne vom bucura impreuna de: expozitie de icoane, expozitie de iepurasi cu vanzare, atelier de face painting, atelier de modelat baloane, atelier de pictura pe ceramica, atelier de creatie florala precum si alte surprize.
   Pe scena de pe malul lacului, formatia Truverii va sustine un recital de muzica veche intitulat La venirea primaverii, iar momentul cel mai asteptat de copii va fi spectacolul de magie sustinut de magicianul Bogdan Muntean.
   De la ora 19:00, pe aceeasi scena, publicul se va putea bucura de Concertul Extraordinar de Paste-Editia a III-a, concert de muzica sacra pascala interconfesionala-ortodoxa, catolica si protestanta.
Anul acesta vor urca pe scena: Corala Barbateasca Armonia,
dirijor: arhid. asist. univ. dr. Iulian Dumitru
Corul Accoustic, dirijor: Daniel Jinga
Orchestra Symphactory - dirijor: Tiberiu Soare,
Solisti: Rodica Vica (Austria), Maria Jinga(Opera Nationala Bucuresti), Liviu Indricau(Opera Nationala Bucuresti), Ion Dimieru(Germania), Ovidiu Leonas(orga), Mircea Marian(violoncel).
In program vor fi lucrari de Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Handel, Dragos Alexandrescu s.a.
Integral, publicul va putea asculta Stabat Mater de Gioachino Rossini.
Evenimentul va fi prezentat de Eveline Pauna.
Va asteptam cu drag!

Conceptul si regia evenimentului: Alice Barb
Coordonator: Masha Toropoc

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Casa Artelor
si este finantat de Primaria Sectorului 3 si Consiliul Local Sector 3.
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu