luni, 28 martie 2016

Final Frontier




Targ de carte SF & Fantasy


Connect Hub, Bucuresti


editia a V-a, 2 - 3 aprilie 2016





   În weekend-ul 2-3 aprilie, în București are loc a cincea ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy din țară. Fanii genului și cititorii înfocați sunt așteptați între orele 11:00 și 19:00 la Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, Piața Spaniei).
   Ediția din acest an a fost pusă la cale de un consiliu extraterestru, dar nu vă speriați, nu e un atac: au adunat toate elementele pe care le așteptați și unele noi, în semn de pace - evenimente, happening-uri și invitați surpriză.


Afis: Octav Ungureanu (Scc.comics).

   Veniți să vă întregiți colecția de cărți SF & Fantasy de la edituri precum Editura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Millenium, Crux Publishing, Editura Tritonic și îndrăzniți să explorați lumile fantastice în limba engleză cu volumele aduse de Books Express. Extratereștrii aprobă!
   Romanele grafice și benzile desenate vin de la HAC!BD, The Walking Dead și Lex Hobby Store. Pasionații de board games sunt așteptați la standul Red Goblin. Și vă încurajăm să vă chivernisiți bine bugetul pentru a nu rata figurinele și articolele de colecție. Consiliul intergalatic le supraveghează de ani buni.
   Sunteți avertizați că la Final Frontier și-au anunțat prezenta Cavalerii Jedi, Darth Vader, dar și Kylo Ren și o suită de alte personaje fantasy. Și ei vin cu gânduri pașnice, ba chiar vă pregătesc un joc trivia cu premii la fel de fantastice :). Nu am uitat nici de cei dornici de acțiune pentru care am pregătit ateliere de scriere creativă și de benzi desenate.

Stați cu ochii pe Final Frontier.ro și aici pentru discuții și noutăți.

Intrarea este liberă!

   Eveniment marca bookblog.ro - cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.
***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu