miercuri, 17 februarie 2016

Prima Expoziţie Anuală




Expozitie de fotografie


Art Yourself Gallery, Bucuresti


18 - 29 februarie 2016






   BULB (Bucureşti Urban – Liga Fotografilor din Balcani) vă invită la Prima Expoziţie Anuală, ce va avea loc la galeria Art Yourself din Bucureşti, în perioada 18-29 februarie 2016. Expozitia este cu vânzare.
Vernisajul expoziţiei are loc joi, 18 februarie 2016, ora 19:00.
   Fotografiile prezente în expoziţie exprimă viziunea artistică a fotografilor BULB asupra zonei Balcanilor, într-o încercare ambiţioasă de a nu reda realitatea imediată ci frumuseţea suprarealistă a acestei contradictorii şi fascinante părţi a lumii.
   Galeria Art Yourself va fi doar prima oprire a expoziţiei cu vânzare, dar şi singura din România, urmând ca aceasta să fie vernisată apoi în alte câteva oraşe din spaţial balcanic pe parcursul anului 2016.
   Colectivul BULB întruneşte fotografi activi în spaţial urban şi rural cu o înclinaţie predominantă spre imagini poetice şi de înaltă ţinută estetică.
   Fotografii BULB împărtăşesc aceeaşi viziune, dar nu şi aceleaşi perspective, ceea ce confera polifonia necesară acoperirii tuturor aspectelor neorealiste ale Balcanilor.
Semnăturile lor vizuale aspiră la crearea unor imagini iconice şi la metamorfozarea aspectelor vieţii de zi cu zi din această parte a lumii.

Lista fotografilor participanţi

Adrian Andrunachi, Leontina Chiricioiu, Gabriel Costea,
Cristina-Mina Dalea, George Dobre, Dragos-Radu Dumitrescu,
Marcel Eremia, Sorin Hasu, Delia Herman-Oprescu,
Rafael Ianos, Gabriel Kovats, Florina Luput,
Michail Moscholios – Grecia, Andreas Neophytou – Cipru,
Stela Patrulescu, Corneliu Sarion, Thanos Savvidis – Cipru,
Stavros Stamatiou – Grecia, Ioannis Stamatogiannis – Grecia,
Iris Maria Tusa
 ***Art Yourself Gallery

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu