miercuri, 25 noiembrie 2015

Art the Wood




Craciun cu Art the Wood


Lokal, Bucuresti


editia a II-a, 29 noiembrie 2015




Ce vine peste numai cateva zile?! Craciunuuul!

    Art the Wood doreste sa fie si in acest an alaturi de voi, asa ca am inceput pregatirile de ceva vreme si am pus cap la cap un eveniment care sa deschida sezonul goanei dupa cadouri.
   A trecut un an de la primul nostru eveniment personal (la care ne-am simtit extrem de bine in compania voastra, va marturisim) si abia asteptam sa repetam experienta curand, dar de data aceasta cu mai putina timiditate! Am crescut si asta se va vedea in obiectele pe care le vom prezenta in colectia de Craciun 2015. Simplul metal a devenit argint, lemnul e mai colorat, mai plin de viata, garnisit nu numai cu piele, dar si cu portelan pictat manual... Ce mai, o nebunie!
    Iar cea mai faina surpriza este ca anul acesta ne vor ajuta si cei mai buni prieteni sa cream atmosfera minunata, de povesti spuse langa soba la un pahar de vin.
    Evenimentul Art the Wood este completat de o expozitie foto iernatica a Gildei Comarzan. Cele zece fotografii imprimate pe lemn se vor regasi intr-o colectie frumoasa si personala de vederi.
Art the Wood si Gilda va asteapta cu drag la Lokal, duminica, 29 noiembrie.

Accesul este gratuit.
Program: 15:00 - 19:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu