marți, 20 octombrie 2015

Un voiaj parfumat




Muzeul National de Geologie


Bucuresti


22 octombrie - 15 decembrie 2015





    Muzeul National de Geologie continua seria colaborarilor cu alte muzee din Romania, prin organizarea de expozitii temporare cu un mare impact pentru publicul larg.
    Impreuna cu partenerul Muzeul Parfumurilor va propunem, incepand cu 22 octombrie 2015, sa ne insotiti intr-o calatorie fascinanta… Un voiaj parfumat in lumea istoriei, a recipientelor din cristale innobilate cu pietre semipretioase, a istoriei parfumeriei. 
    Expozitia permanenta a Muzeului National de Geologie va fi completata de “cea mai mare expozitie de sticle de parfum din Romania”. Peste 500 de sticle de parfum cu o deosebita valoare istorica si nu numai, dintre care amintim parfumul Reginei Maria, pastrat intr-un recipient din cristal Baccarat “Houbigant – Mon Boudoir 1918” , Lubin – Eau de Toillete 1820 – Creat pentru Pauline Bonaparte sau Molinard – habanita 1921 – Cristal Lalique Cel mai persistent parfum din lume.
    Expozitia Un voiaj parfumat este realizata in baza unui parteneriat intre Institutul Geologic al Romaniei si Beautik Haute Parfumerie (furnizor al Casei Regale a Romaniei, detinatorul dreptului de titular al marcii Muzeul Parfumurilor).
   Aceasta va fi deschisa in perioada 22 octombrie-15 decembrie 2015. Vernisajul va avea loc joi, 22 octombrie, ora 15:30, in incinta Muzeului National de Geologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu