luni, 19 octombrie 2015

Casa pentru Cultură - o poveste frumoasă




Expozitie de fotografie


Muzeul Olteniei, Craiova


21 octombrie 2015




   Asociația Casa pentru Cultură Vârvor, în parteneriat cu Primăria Vârvoru de Jos și Muzeul Olteniei, vă invită miercuri, 21 octombrie, ora 18:00, la expoziția de fotografie Casa pentru Cultură - o poveste frumoasă ce va avea loc la Muzeul Olteniei.
    "Vrem să moștenim satul, dar să schimbăm oamenii”, spune Iulia Nuță, 17 ani, din comuna Vârvor.
     ...și cei 15 copii au pornit cu aparatele foto prin cele șapte sate ale comunei, ca să pozeze locuri, oameni și obiceiuri.
Ce au descoperit?! Veniți să vedeți la expoziție!
   Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Implicare de la mic, la mare, sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a Fundației Vodafone, în cadrul rundei de finanţare Implicat în comunitatea mea.

Despre Asociația Casa pentruCultură Vârvor

Casa pentru Cultură este o acțiune voluntară cu demers educativ bazat în special pe transmiterea valorilor constante şi fundamentale. În cei patru ani de activitate, în cadrul asociației au fost organizate activități diverse, menite să ofere o alternativă educațională copiilor din mediul rural: cursuri de bune maniere, excursii, acțiuni de antreprenoriat social, seri de lectură, ateliere de hand-made, petrecere câmpenească, serbări de Craciun.
Pentru mai multe informații despre proiect:
Asociația Casa pentruCultură Vârvoru de Sus
Rodica Mixich, coordonator proiect
Telefon: 0745 362 107
e-mail: mixichr@yahoo.com
website: casapentrucultura.ro
Facebook: Casa pentru cultură

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu