sâmbătă, 12 septembrie 2015

Inaugurarea unui nou spatiu cultural




Arta plastica contemporana


Aurelia Chiru, Maurice Boulogne


Galeria Dambovitei, Bucuresti


18 septembrie 2015





     Galeria Dambovitei este un alt proiect prin care incercam sa prezentam diferite viziuni artistice intr-un spatiu mai putin conventional, dar inca pitoresc al Bucurestiului.
     Vineri, 18 septembrie, va invit la prima expozitie din cadrul acestui proiect, unde ne vom putea intalni cu doi artisti plastici iesiti din tipare si cu lucrarile lor deosebite.
     Este vorba despre Aurelia Chiru, o pictorita ce traieste si respira prin lucrarile sale, cu care a participat la numeroase expozitii de grup sau personale, atat in tara cat si in strainatate. Personal, de cand am luat contact cu primele sale lucrari, am ramas fascinata de gratia, delicatetea dar si puterea extraordinara care razbate din ele.
     Maurice Boulogne, artist plastic francez, a venit in Romania prima data in 2007, cu ocazia unui schimb intre licee, si, ca multi altii, a vazut frumusetea tarii noastre, asa cum noi nu o mai putem vedea, si a ramas sa o cunoasca si sa o inteleaga mai bine. A facut studii de specialitate in Franta, a avut si el numeroase expozitii de grup si personale atat in tara natala cat si in tara de adoptie. Lucrarile lui sunt omagii aduse prietenilor, colaboratorilor de la trupa in care a cantat ani buni, precum si diferitelor evenimente care i-au marcat existenta.
    Va invitam sa descoperiti altfel de oameni intr-un altfel de Bucuresti, pe care speram sa il aducem acolo unde a mai fost odata!

Invitat special: Dan Tudor Truica

    Ne va incanta cu acordeonul sau Nelu Ungureanu, cu melodii mai vechi si mai noi, romanesti si frantuzesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu