miercuri, 23 septembrie 2015




Arta plastica contemporana romaneasca


Felicia Trales Carlos


Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita Caransebes 


1 octombrie - 31 decembrie 2015





     Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş împreună cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează vernisajul expoziției de pictură intitulată Primăveri semnată de Felicia Trales Carlos.
    Autoarea lucrărilor a studiat pictura la Școala Populară de Artă din Reșița. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Reșița, din anul 1999, membră a ,Artistes Peintres Independants Ariegeois Franța, din anul 2000 și membră a ,Landscape Artists International SUA, din anul 2007. Artista s-a născut în Biniș, județul Caraș-Severin, însă din 2002 s-a stabilit în Portugalia. Are lucrări în colecții private și organisme oficiale din mai multe țări ale Europei, SUA, Canada, Noua Zeelandă și Emirate.
    Evenimentul va avea loc miercuri, 30 septembrie 2015, începând cu ora 18.00, în sala de expoziții temporare de la etaj a muzeului.
   Tablourile vor putea fi admirate în perioada 1 octombrie – 31 decembrie anul curent. Piesele expuse surprind peisaje din natură, emanând un impact emoțional deosebit. Gama culorilor abordate este bogată, reușind să creeze o atmosferă de veselie și relaxare. 
   Mai multe informaţii legate de creaţiile acestei artiste le puteţi găsi accesând următorul link: https://www.facebook.com/pintura.feliciatrales?ref=hl.
   Scopul acestei acțiuni este promovarea picturii românești contemporane și consolidarea legăturii dintre artist și public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu