joi, 4 iunie 2015

Târgul lui Cireșar




Muzeul National al Taranului Roman


Bucuresti


5- 7 iunie 2015





    Piața Țărănească vă invită din 5 pană in 7 iunie 2015 la Târgul lui Cireșar. Producători și meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din Șos. Kiseleff nr. 3 cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel.
   Puteți târgui ii și țesături, icoane și obiecte din lemn și sticlă, plante de leac, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, puteți participa la ateliere și demonstrații de meșteșuguri, să stați de vorbă cu meșterii.
    Mai găsiți prăjituri de casă și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și babic, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana fără zahăr adăugat, miere și cornete boierești, plăcinte fel de fel și înghețată la butoi, fructe și legume proaspete, baclava și cafea turcească, turtă dulce și covrigi, vin de panciu și palincă, poale-n brâu și cozonaci domnești, ciocolată de casă ți doboș, dar și mâncare gătită și gratare încinse, cum îi stă bine unei piețe țărănești autentice!

Vă așteptăm deci, de vineri până duminică, în curtea interioară și pe Aleea Samurcaș!
Programul este intre orele 10:00 si 18:00 intrarea fiind liberă!

Detalii:
Corina Berariu - Tactic Events
Tel: 0735 441 304
Fax: 031 424 34 88
office@tacticevents.ro
https://www.facebook.com/ptaraneasca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu