luni, 29 iunie 2015

Pauza de-o pătrime – Scurte momente muzicale



Biblioteca Națională a României


București


22 iunie - 20 iulie 2015





    În perioada 22 iunie – 20 iulie 2015, la Biblioteca Națională a României (Atrium, parter) se desfășoară seria de evenimente Pauza de-o pătrime – Scurte momente muzicale, serie organizată în parteneriat cu Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR, în fiecare luni (de la ora 12:30) și joi (de la ora 18:00).
Participarea este liberă.

    Luni, 22 iunie 2015, în cadrul seriei Pauza de-o pătrime – Scurte momente muzicale a avut loc un recital de flaut susținut de Ioana Alexandra Ghioc, studentă în anul I la Universitatea Națională de Muzică din București (în program: Sonata a VI-a de Antonio Vivaldi și partea introductivă din Fantezia pastorală maghiară, Op. 26, de Franz Doppler).
    Joi, 25 iunie 2015, artista Iulia Ghinda, membră a Filarmonicii George Enescu din București, a interpretat fragmente din Concertul în Re Major pentru vioară și orchestră de W.A. Mozart și din Sonata I – Adagio de J.S. Bach.
     Evenimente de tip flashmob, recitalurile susținute în cadrul seriei Pauza de-o pătrime – Scurte momente muzicale oferă cititorilor Bibliotecii Naționale a României ocazia de a se bucura de aproximativ 15 minute de răgaz muzical, de o selecție variată de lucrări clasice, în interpretarea unor studenți și artiști consacrați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu