marți, 2 iunie 2015

Colectia Costica Acsinte




Expozitie de fotografie


Sala expozitionala F64, Bucuresti


4 iunie 2015




    Joi, 4 iunie, ora 19:00, te așteptăm la sala expozițională F64 (Bd. Unirii nr. 45) pentru o lansare de carte (primele două volume din colecția de autor apărută la Editura Filos), dar și pentru a te bucura de printuri ale fotografiilor din Colecția Costică Acsinte, într-o expoziție ce cuprinde 23 de fotografii înrămate, tipărite la scară 1:1 cu cerneală Piezography Neutral (carbon pur în suspensie apoasă) pe hîrtie Epson Archival Matte.


Invitați: 

Alina Pavelescu, Popescu Mario-Cezar, Cristina Ţintă

    "Costică Acsinte continuă să trăiască azi în fiecare dintre fotografiile realizate de el. Le privim și, de fapt, îl privim pe Acsinte în ochi și în același timp vedem prin ochii lui privirile celor fotografiați de el. Devenim martorii unor fragmente de viață la care Acsinte a fost martor. Un joc al memoriei și amintirilor ce se multiplică la infinit. Amintirile lui devin, de acum, și amintirile noastre.”(Cristian Crisbășan).
     De asemenea, în seara vernisajului vei putea admira și 6 dintre fotografiile lui Costică Acsinte procesate într-un mod cu totul special de către fotografa Jane Long (Australia), în cadrul proiectului Dancing with Costică, fotografii ce au făcut de asemenea înconjurul lumii, fiind publicate și preluate de foarte multe surse internaționale.

Afla mai multe detalii despre eveniment pe blogul F64:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu