miercuri, 20 mai 2015

Poveste din Regatul Vesel




Initiative de toata lauda


Ionut Marian Ion: Poveste din Regatul Vesel


Bucuresti


21 mai 2015





     Asociaţia Centrul de Informare şi Îmbunătăţire a Calităţii Vieţii pentru Bolnavii de Distrofie Musculară vă invită joi, 21 mai 2015, ora 19.00, la Evenimentul de lansare a cărţii Poveste din Regatul Vesel. Evenimentul va avea loc în spațiul Eterium și îl va avea ca invitat special pe Domnul Ilie Năstase.
    Autorul poveştii, Ionuţ Marian Ion, în vârstă de 21 de ani, suferă de distrofie musculară de tip Duchenne şi este complet imobilizat la pat.
    Ionuţ evadează într-o lume imaginară şi creează două regate: Regatul vesel și Regatul întunecat, ca simboluri bine definite pentru bine și rău, pentru bucurie și tristețe, pentru o inimă deschisă, respectiv izolare interioară. Povestea nu se vrea a fi moralizatoare, iar naratorul nu-şi propune să pedepsească personajele. El încearcă să găsească cauzele profunde ale împietririi sufletești în cazul eroului negativ. Răul trebuie căutat și tăiat de la rădăcină, pentru că doar prin soluționarea cauzei se va realiza vindecarea completă.” (Recenzie bookblog.ro)
    În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrările pictorului Laurenţiu Dimişcă, cele care au alcătuit ilustraţia cărţii.

Mulţumim partenerilor:
Outsider Art Foundation, BRD-Groupe Societe Generale, Etherlabs, Agerpres, Health and the City, www.bookblog.ro, Librare.net,Linde Gaz Romania.
Intrarea la eveniment este liberă. Fondurile obţinute din vânzarea cărţii sunt destinate să susţină cheltuielile cu gestionarea bolii distrofie musculară.

Adresă : B-dul Dinicu Golescu nr. 3
(se intra in curte si se urca la etaj prin scara din stanga cladirii)
Site: www.distrofiemusculara.ro
Contact: monica.vidan@distrofiemusculara.ro
Tel. : 0749.144.939

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu