marți, 5 mai 2015

Declic in silabe




Expozitie foto - haiku


Complexul Muzeal Iulian Antonescu, Bacau


editia a II-a, 15 mai 2015






    Expoziţia foto-haiku DECLIC ÎN SILABE reprezintă locul de întâlnire între două arte, cadrul în care poezia şi fotografia se completează, se suprapun, se contrazic şi se întrepătrund în acelaşi timp, născând noi sensuri cu fiecare descifrare a versurilor şi a imaginii.
    Aflată la cea de-a II-a doua ediţie, expoziţia foto-haiku DECLIC ÎN SILABE reprezintă un proiect de grup, iniţiat de fotograful Brosu Constantin care s-a implicat cu un numar de 54 de fotografii de natură şi la care, 35 de haijini români din ţară şi din străinătate au scris haiku la fotografie.
    S-a întrunit astfel un număr de 868 de poeme dintre care au fost selectate 162, câte 3 pentru fiecare dintre cele 54 de fotografii, scopul final fiind acela de a aduce în faţa publicului poezia niponă şi fotografia de natură printr-o expoziţie foto-haiku, la un standard cât mai ridicat al acestei arte.
    Atât vernisarea expoziţiei DECLIC ÎN SILABE cât şi lansarea volumului de haiku Femeia bonsai al autoarei Mihaela Băbuşanu vor avea loc în cadrul proiectului Japonia departe-aproape de Bacău, ediţia a II-a, în data de 15 mai 2015, ora 17.00, la sediul Complexului Muzeal Iulian Antonescu din str. 9 Mai, nr. 7 .
VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG ALĂTURI DE NOI !

Organizatorii:

BROŞU CONSTANTIN
MIHAELA BĂBUŞANU 
şi OANA GHEORGHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu