marți, 24 februarie 2015

Targul mestesugarilor, manufacturierilor si artizanilor populari
Turda


27 februarie - 8 martie 2015

    Primăria Municipiului Turda organizează o ediţie specială de Mărţişor a TÂRGULUI MEŞTEŞUGARILOR, MANUFACTURIERILOR ŞI ARTIZANILOR POPULARI, în perioada 27 februarie – 8 martie 2015, locul ales fiind zona pietonală din centrul oraşului.
   Aşa cum v-am obişnuit, la evenimentul pe care îl găzduim periodic, participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale.
   Alături de mărţişoarele care vestesc sosirea primăverii, vă aşteptăm să regăsiţi produsele de apicultură, brânzeturile, uleiul de floarea soarelui presat la rece, iar turta dulce şi ciocolata de casă ne vor aminti târgurile de altă dată. Nu vor lipsi produsele ceramice şi de artizanat, florile şi aranjamentele florale.
    Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la această manifestare care sperăm să capteze în continuare interesul dumneavoastră şi ne bucurăm că am reuşit să menţinem acest eveniment ca o frumoasă tradiţie pentru comunitatea noastră.

PRIMAR,
TUDOR ŞTEFĂNIE

Supervizat: Codruţa Bungărdean, şef Serv. F.E.R.I.
Întocmit: Nadia Mitrea, consilier Serv. F.E.R.I.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu