duminică, 14 decembrie 2014

Clubul Bibliofunart




Biblioteca Judeteana Panait Istrati


Braila


18 decembrie 2014





Dragi prieteni,
    vă reamintim că începând din decembrie 2014 la Secția Împrumut pentru Adulți se organizează o dată pe lună Atelierul de bricolaj (cu materialele participanților), coordonat de Valerica Oprișanu – artist handmade. Sunteți invitați să socializăm și să ne relaxăm confecționând decorațiuni de Crăciun pentru casele noastre!
   Primul atelier are loc pe 18 decembrie, joi, ora 16.30. Înscrieri și detalii la tel. 0743031507.
Materialele necesare: spray zăpadă, foi gumate, carton colorat, sclipici, lac incolor, șervețele colorate, pietre pentru pictat. Orice idee creativă e bine venită. Vă așteptăm!

Si eu pot fi Mos Craciun!




Initiative de toata lauda


Bazar din dar - Asociatia Jasmine


Parcul Mic, Dej


16 decembrie 2014




   SI EU POT FI MOS CRACIUN! va asteapta cu drag sa participati la acest eveniment creat pentru a aduce un plus de bine necesar copiilor din asociatie. Fiecare poate fi Mos Craciun in acest an cumparand de la bazar, sunt obiecte facute cu drag si din drag. Puteti achiziona atat carti, felicitari, obiecte artizanale cat si ciocolata calda asezonat cu fructe exotice, figurine din ipsos -(omuleti de zapada, braduti, ingerasi, suporturi de lumanari....)gata pregatite pentru a fi vopsite de cei mici.
    Nu uita...SI EU POT FI MOS CRACIUN !- este ocazia perfecta de a fi alaturi de copiii asociatiei!!!
***DejBiz

Atlantida




Lansare de carte


Antoinette Wornik


Alexandria Librarii, Promenada Mall, Focsani


17 decembrie 2014





***evenimentefocsani.blogspot.com

Metrobranding - O poveste de dragoste intre oameni si obiecte




Muzeul Unirii, Iasi


18 decembrie 2014




    Muzeul de Istorie a Moldovei și Departamentul Relații publice, marketing, proiecte și programe culturale din cadrul Complexului Muzeal Național Moldova Iași organizează în perioada 14 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015 la Muzeul Unirii, sub genericul EPOCA DE AUR. Expoziţie şi cinematecă, un ciclu de activităţi menite să marcheze împlinirea a 25 de ani de la căderea regimului comunist. Programul include deschiderea expoziției Copilăria în epoca de aur, un ciclu de proiecții denumit, în spiritul acelor vremuri, Cinematecă și inaugurarea campaniei DONEAZĂ și scrie-ți istoria!
    Joi, 18 decembrie, ora 17.00, în cadrul Cinematecii va rula filmul documentar Metrobranding (regia: Ana Vlad și Adi Voicu), care face o incursiune printre starurile comerțului românesc de dinainte de 1989: salteaua Relaxa, tenişii de Drăgăşani, bicicleta Pegas, motocicleta Mobra, becul de Fieni sau maşina de cusut Ileana.
    Proiecția va fi urmată de o discuție legată de tematica documentarului cu specialiștii în branding Raluca Gavrilescu și Adrian Mironescu.

Concert multicultural de Craciun




Centrul Cultural International Iasi


Complexul Palas, Iasi


15 decembrie 2014




***Centrul Cultural International Iasi