duminică, 14 decembrie 2014

Metrobranding - O poveste de dragoste intre oameni si obiecte




Muzeul Unirii, Iasi


18 decembrie 2014




    Muzeul de Istorie a Moldovei și Departamentul Relații publice, marketing, proiecte și programe culturale din cadrul Complexului Muzeal Național Moldova Iași organizează în perioada 14 decembrie 2014 – 15 ianuarie 2015 la Muzeul Unirii, sub genericul EPOCA DE AUR. Expoziţie şi cinematecă, un ciclu de activităţi menite să marcheze împlinirea a 25 de ani de la căderea regimului comunist. Programul include deschiderea expoziției Copilăria în epoca de aur, un ciclu de proiecții denumit, în spiritul acelor vremuri, Cinematecă și inaugurarea campaniei DONEAZĂ și scrie-ți istoria!
    Joi, 18 decembrie, ora 17.00, în cadrul Cinematecii va rula filmul documentar Metrobranding (regia: Ana Vlad și Adi Voicu), care face o incursiune printre starurile comerțului românesc de dinainte de 1989: salteaua Relaxa, tenişii de Drăgăşani, bicicleta Pegas, motocicleta Mobra, becul de Fieni sau maşina de cusut Ileana.
    Proiecția va fi urmată de o discuție legată de tematica documentarului cu specialiștii în branding Raluca Gavrilescu și Adrian Mironescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu