joi, 4 decembrie 2014

Daruri de Mos Nicolae




Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti


Bucuresti


6 - 7 decembrie 2014





   Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti va asteapta pe 6 si pe 7 decembrie la Daruri de Mos Nicolae, eveniment care include mai multe manifestari.
    Pe 6 decembrie, sâmbătă, Muzeul Satului în parteneriat cu Şcoala Japoneză Sakura organizează un eveniment caritabil dedicat copiilor care provin din Centrele de plasament sub genericul Ajută-l pe Moş Nicolae. Povestea lui Moş Nicolae se aude în fiecare an în noaptea de 5 spre 6 decembrie cand vine la geamuri si aduce copiiilor cuminti daruri în ghetuţe. Anul acesta, ajută-l şi tu pe Moş Nicolae, să îi facă pe copiii din Centrele de plasament, mai fericiţi. Dăruieste un cadou: jucării mai noi, dar şi mai vechi, cărţi, reviste sau hăinuţe, toate acestea, pot alcătui cadoul mult visat al unui alt copil. Toate cadourile primite de la voi vor fi adunate intre 1 si 6 decembrie 2014 la sediul Muzeului Naţional al Satului Dimitrie Gusti, intrarea Kiseleff nr. 30, de luni până duminică, între orele 10.00 - 16.00.
     Tot sâmbătă, 6 decembrie, începând cu ora 14.00, la Sala Victor Ion Popa din cadrul Muzeului Satului va avea loc un un mini spectacol artistic pentru copiii din Centrele de plasamente înscrise în program şi multe suprize care aşteaptă să fie descoperite.
    In ambele zile, de la 9:00 la 17:00, in curtea muzeului mesteri populari si artizani din toata tara, dar si mici producatori va asteapta sa alegeti celor dragi cadouri si sa targuiti produse traditionale si bio specifice Sarbatorilor de Iarna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu