joi, 6 noiembrie 2014

Mineral Expo




International Trade Center, Brasov


14 - 16 noiembrie 2014





    La Brasov, in cadrul International Trade Center, in perioada 14-16 noiembrie 2014, Mineral Expo deschide lumea cadourilor! Vor fi prezentate esantioane unice din cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta – Cuartul. Zacamintele din intreaga lume absorb, inmagazineaza, elibereaza si regleaza energia iar despre piesele reprezentative expuse de Mineral Expo la Brasov se spune ca scot in evidenta abilitatile psihice si pun in acord individul cu scopul sau spiritual.
    Expozitia va fi deschisa in intervalul orar 10.00-18.00 iar pe langa esantioanele de cuart, cei care vor trece pragul evenimentului vor descoperii o fascinanta lume a pietrelor semipretioase din care fac parte aventurinul, angelitul, jadul, jaspul sau piatra lunii.
    Totodata vor fi prezentate si spectaculoase bijuterii din pietre pretioase, considerate vedetele iernii . Aceastea, (denumite comercial in singaleză Padparadscha) sunt celebrele varietăți de safir de nuanță roz - portocalie si albastra .
    Sunt invitati sa participe , iubitori de cristale, cristaloterapeutii, bioenergeticieni si mai ales toti cei interesati de propietatile terapeutice ale cristalelor.

Intrare libera!
Interval orar: 10.00- 18.00
mineralexpo@yahoo.com 0728 - 495.346

***Costel Covaci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu