vineri, 28 noiembrie 2014

Hai să-ntindem hora mare !




Diaspora romana


Comunitatea romana Sfantul Stefan cel Mare


Atena, Grecia


29 noiembrie 2014





    Comunitatea română Sfantul Stefan cel Mare din Atena, in colaborare cu Primaria Atenei, are onoarea de a vă invita la spectacolul dedicat Zilei de 1 Decembrie - Ziua Națională a României, intitulat Hai să-ntindem hora mare !
   Spectacolul va avea loc sâmbătă, 29 noiembrie 2014, între orele 19.00 – 22.00, la Sala Polivalenta Anna & Maria Kalouta a Prefecturii Atenei (Timokreontos 6A, Neos Kosmos).
   Elevii Școlii Romanești din Atena – cursuri de weekend, organizate în cadrul Comunității romane, cu spriinul financiar al Departamentului Politici pentru Relația cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP)- Ministerul Afacerilor Externe, precum si ansamblul folcloric Tradiții al acesteia va vor incanta cu poezii, cantece si jocuri populare romanesti specifice sarbatorii.
    Alături de aceștia, invitații speciali, cantaretele de muzica populara - d-na Valentina Ursache Ungureanu (Rep. Moldova) si d-na Mariana Cauesteanu Raciula (Romania).
   In cadrul evenimentului lansam in premiera cartea D'ORA de actrita/regizor/producator Delia Antal, dar si autoare a cartii din care a fost inspirat si filmul cu acelasi nume. .
In curand, filmul D¨ORA va rula si in Grecia!
Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu