luni, 10 noiembrie 2014

Gala Tinerilor Poeți Traian T Cosovei




București, Godot Cafe


15 noiembrie 2014





    Gala Tinerilor Poeți Traian T Coșovei, în cadrul căreia va fi acordat Premiul Național pentru Debut în poezie Traian T Coșovei, un proiect comun al Direcției 9, Editurii Tracus Arte și Agenției de Carte va avea loc sîmbătă, 15 noiembrie 2014 și va fi urmată de un Maraton al Tinerilor Poeți. Gala va fi prezentată de Dan Mircea Cipariu și Ioan Cristescu.
    Cele două evenimente vor fi găzduite de către Godot Cafe, str. Blănari nr. 14, ora 14.00, respectiv Zappa Rock & More, str. Dimitrie Giurescu nr. 2, ora 19.00.
    Juriul ediției 2014 a Premiului Național pentru Debut în Poezie a fost compus din scriitorii Florin Iaru, Ion Mureșan și Adrian Suciu.
    Ca toți marii creatori, Traian T. Coșovei a fost generos. Lista tinerilor poeți pe care i-a încurajat, prezentat și promovat este impresionantă. Gala Tinerilor Poeți Traian T Coșovei, Premiul Național pentru Debut în Poezie Traian T Coșovei și Maratonul Tinerilor Poeți reprezintă o modalitate de a onora memoria unui mare poet și de a continua opera de generozitate în numele căreia a trăit acesta.
    Sub semnul generozității se așează și prestația actorilor Mircea Albulescu și George Mihăiță, care vor recita din poezia lui Traian T Coșovei.


    Nouă tineri poeți vor susține lecturi publice și vor prezenta publicului volumele lor de debut, susținuți și încurajați de nume consacrate ale poeziei române, din generații diferite, de la Nora Iuga la Lucian Vasilescu și de la Valeriu Mircea Popa la Sorin Despot.
***Directia 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu