sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Acrostih cromatic




Arta plastică contemporană românească


Romeo Ionescu


Palas Mall, Iași


15 noiembrie 2014





Comunicat de presă

    Începând cu data de 15 noiembrie 2014, Palas Mall Iași găzduiește, în Sala Atrium, expoziția Acrostih cromatic semnată de pictorul ieșean Romeo Ionescu.
    Înscrisă în registrul artelor vizuale, expoziția oferă iubitorilor de artă posibilitatea de a interacționa cu un recital al eleganției și al creativității, o sărbătoare a artei plastice contemporane concretizată într-o superbă colecție de lucrări de pictură.
    Expoziția reflectă legătura intrinsecă dintre artist, colori și suprafețele maculate de lucru, transformându-le în compoziții care interacționează, preiau și transmit atitudini și interpretări emoţionale elegante și creative.
    Reprezentative pentru artist, lucrările etalate exprimă veritabile interpretări plastice, o sărbătoare a artei de bună calitate concretizată într-un superb recital de creație.
Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 31 noiembrie 2014, zilnic între orele 10.00 – 22.00. Intrarea liberă!
PR & coordonator de eveniment, Carmen Sirbu

Conceptul expoziției

    “Aparent aliatoriu alese, selectate, aranjate și atent studiate, tablourile acestei expoziții se doresc a fi apreciate ca un ansamblu unitar, privite prin prisma și personalitatea fiecărei lucrări ce își dispută întâietatea în diversitatea dialogurilor cromaticii, formelor și temelor propuse.
Asemeni unui acrostih ce prin independență, detașare și organizare față de contexul literar, lirica și atitudinea fiecărui vers contribuie la nivel de ansamblu la stabilitatea și descifrarea unui înțeles bine definit, deopotrivă provocator, estetic, filozofic și emoțional ...” (Romeo Ionescu).
***Carmen Sirbu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu