marți, 21 octombrie 2014

Regina Toamnei, Crizantema




Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta


Galati


editia a XII-a, 23 - 26 octombrie 2014





    Joi, 23 octombrie 2014, cu începere de la ora 12.00, Secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Răsvan Angheluţă Galaţi va vernisa cea de a XII-a ediţie a expoziţiei temporare Regina Toamnei, Crizantema, manifestare care îşi propune să aducă în faţa gălăţenilor frumuseţea şi gingăşia acestei flori minunate – crizantema. 
   Specialiştii din cadrul Grădinii Botanice Galaţi au pregătit pentru vizitatori în acest an un spectacol al crizantemelor, sub denumirea Emoţii rustice de toamnă. Păşind pragul expoziţiei gălăţenii vor descoperi farmecul aparte al toamnei, evidenţiat prin frumuseţea şi prospeţimea miilor de crizanteme care vor fi expuse la muzeu. 
   Crizantema este considerată în zilele noastre un simbol al eleganţei şi este apreciată mai ales pentru rezistenţa ei şi pentru faptul că se ofileşte abia spre sfârşitul toamnei. Combinaţia de frumuseţe şi caracter puternic a făcut ca această floare să aibă o “personalitate” demnă de apreciat. Ea este cea care ne cheamă şi de această dată să o admirăm în toată splendoarea ei, etalată cu dărnicie într-o nouă expoziţie dedicată ei şi numai ei. 
   Regalul crizantemelor de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Răsvan Angheluţă Galaţi va fi deschis pentru vizitare timp de patru zile, respectiv în perioada 23 – 26 octombrie 2014. Fiind o manifestare cu vânzare, toţi cei care vor dori să facă un cadou frumos persoanelor iubite vor putea cumpăra crizanteme la preţuri convenabile din cadrul expoziţiei. 
Programul de vizitare al expoziţiei Regina Toamnei-Crizantema 
este între orele 09.00 – 17.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu