marți, 2 septembrie 2014

Salonul de Toamnă




Arta plastică contemporană românească


Palatul Parlamentului, București


ediția a II-a, 4 - 30 septembrie 2014





    In perioada 4-30 septembrie 2014, la Bucuresti, in sala Constantin Brancusi a Palatului Parlamentului, va avea loc cea de a II-a editie a Salonului de Toamna, manifestare complementara a Salonului Temeiuri (aflat la a V-a editie) in organizarea Centrului Academic de Studii Hermeneutice si a Asociatiei Atheneum-Prietenii Monumentelor impreuna cu Camera Deputatilor, U.A.P si alte organizatii nonguvernamentale.
    La actuala editie participa aproximativ 150 de artisti: pictori, graficieni, sculptori, profesionisti ai artelor decorative si fotografi. Intre acestia Salonul se bucura de prezenta speciala a participantilor la Tabara de Creatie Sozopol,editia a IV-a, din 2013.
    Ar mai fi de mentionat ca lucrarile au fost selectate pe baza unei jurizari care si-a propus criterii ferme pentru admiterea in epozitie.
   Speranta organizatorilor este ca Salonul de Toamna sa fie o alternativa la fel de interesanta la acela din primavara, manifestare care cum se stie este orientata in jurul unei singure teme. Salonul de Toamna este si va ramane cea mai libera manifestare artistica nationala adapostind sub cupola sa cele mai diverse tehnici, maniere si teme.
   Expozitia va fi deschisa de luni pana vineri, intre orele 10:00-16.30, intrarea fiind libera. Vernisajul public va avea loc joi, 4 septembrie 2014, ora 17:30. 
   La vernisaj: tombola Art Antic Magazin avand drept premii lucrari ale participantilor taberei Sozopol. Informatii la tel. 0772065650

Presedintele Comitetului de Organizare: dr. George Radu Serafim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu