luni, 29 septembrie 2014

Doctor Sleep




Lansare de carte


Stephen King


Libraria Libris, Brasov


4 octombrie 2014




   Ai cumva probleme cu somnul în ultima perioadă? E posibil să nu mai fi citit de ceva vreme o carte bună, care să-ţi aştearnă cărarea spre un somn liniştit şi o noapte nebântuită. De fantomele trecutului, bineînţeles.
    Sau e la fel de posibil să nu fi ştiut că s-a publicat traducerea în limba română a romanului Doctor Sleep, motiv pentru care te frământai în căutarea a nici tu nu ştiai ce, probabil un je ne sais quoi din sfera literară.
    Ei bine, e momentul să te linişteşti, pentru că unul din cele mai recente romane ale lui Stephen King este aici. Un roman care te ţine, efectiv, cu sufletul la gură şi este în acelaşi timp continuarea celebrului Shining. Ceea ce înseamnă, desigur, că vei avea ocazia să descoperi aventurile micului Danny Torrance (astăzi un bărbat în toată regula) după ce a scăpat din sinistrul Overlook Hotel.
    Nu în ultimul rând, este o ocazie unică şi pentru că ne vom afla în cocheta librărie Libris Braşov, la poalele muntelui care aşteaptă la rândul său să afle ce fantome îl bântuie pe Danny la atât timp după acele evenimente.
    P.S. – Evenimentul se desfăşoară în cadrul excelentului Dracula Film Horror Fantasy Festival, al cărui program vă invităm să-l consultaţi pe

    Gazdele noastre de la Libraria St. O. Iosif vă vor aştepta cu o cafea sau un ceai cald, iar vorbitorii vor fi Cristi Mărculescu (selcţioner Dracula Film Festival), Dragoş Marin (critic de film) şi Luca Dinulescu din partea editurii Nemira.

2 comentarii: