sâmbătă, 21 iunie 2014

Ia romaneasca mereu actuala




Muzeul de Etnografie Brasov


Piata Sfatului, Brasov


24 iunie 2014





   Muzeul de Etnografie Brașov vă invită luni, 23 iunie 2014, ora 11.00, la Muzeul Civilizației Urbane, Piața Sfatului nr. 15, la o conferință de presă cu ocazia sărbătoririi Zilei Universale a Iei.
   În colaborare cu creatoarea de modă Stela Cârțână și având drept partener Primăria Brașov, Muzeul de Etnografie, dorește să sărbătorească în ziua de 24 iunie 2014 printr-o prezentare de modă, ZIUA UNIVERSALĂ A IEI. 
   Prezentarea de modă pe care o aducem în fața dvs. astăzi este urmarea unei invitatii primite de la comunitatea La Blouse Roumaine, care începând cu anul 2013 a propus ca ia romanească să fie în prim plan într-o anumita zi și anume ziua de de 24 iunie.


    În cadrul prezentării de modă vor fi aduse în fața publicului atât creații tradiționale, ii din tezaurul muzeului cât și colecția citadină, creație a designer-ului Stela Cârțână, inspirate din acest fond tradițional. 
    Evenimentul special va avea loc în Piața Sfatului, în jurul fântânii arteziene, în data de 24 iunie 2014, începând cu ora 18.00. Aici veți putea vedea cum tradiționalul se împletește cu creativitatea contemporană.
   În caz de vreme nefavorabilă, prezentarea de modă va avea loc la sediul Muzeului de Etnografie Brașov, B-dul Eroilor nr. 21 A, începând cu ora 19:00.

Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu