luni, 9 iunie 2014

Five O'Clock




Arta plastica contemporana romaneasca


Expozitie de arta vizuala


Libraria Carturesti, Iasi


9 - 30 iunie 2014





  Librăria Cărturești – Palas Mall Iași găzduiește în perioada 9 iunie – 30 iulie 2014
expoziția de artă vizuală Five O’Clock.
  Aflat la a II-a ediție, evenimentul expozițional este susținut de studenți ai facultăților de arte care prezintă publicului meditații artistice cu tematică de artă și tradiție europeană.
  Dezvăluind privitorului măiestria cu care transformă stările emoţionale în atitudini şi meditații, creațiile plastice expuse documentează interpretări evolutive și inedite ale artiștilor expozanți.
   Autorii prezintă publicului lucrări care comunică și transmit un inedit recital de creație, măiestrie și dinamism, originalitate și creativitate, concretizate într-o superbă colecție de creație plastică.
   Expun studenții: Silviu Blidaru, Marinela Boicu, Camelia Gheorghiu Bontea, Cristi Calistru, Otilia Chiriac, Raluca Ciubotaru, Gabriela Enache, Mina Fechete, Daniela Gheorghiu, Mihaela Marcu, Angelica Mirela Pagu, Gabriel Poiană, Rodica Postolache, Luminița Avădănei Trofin și Viorel Vasiliu.
   Vernisajul evenimentului va avea loc sâmbătă, 21 iunie 2014, ora 13.30. 
   Expoziția va fi prezentată de profesor univ. dr. Constantin Tofan, vicepreședintele Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași, și de criticul de artă conferențiar univ. dr. Emanuela Ilie.
   Evenimentul expozițional este organizat în cadrul Festivalul internațional Arta și tradiția în Europa, ediția a V- a, proiect avizat de Ministerul Educației Naționale în CAER 2014, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Axa: Culturi și civilizații.
   Festivalul internațional Arta și tradiția în Europa susține proiectul Iași - Capitală Culturală Europeană.

PR & Coordonator de proiect, profesor Carmen Sirbu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu