sâmbătă, 7 iunie 2014

Douăsprezece fără patru minute





Lansare de carte


Arina Cojocaru


The Blu'zz, București


7 iunie 2014





   Sâmbătă, 7 iunie 2014, vă invităm la lansarea volumului de debut al actriţei Arina Cojocaru - Douăsprezece fără patru minute. Evenimentul se va desfăşura în grădina barului The Blu’zz din Bucureşti, Str. General Grigore Ipătescu
nr. 4, începând cu ora 18:30

   Cine este ea? Arina Cojocaru este femeie, copil, actriţă şi mai ales poetă. A terminat cursurile de licenţă la Facultatea de Arte în cadrul Universităţii Ovidius, specialitatea Artele Spectacolului (actorie), din oraşul său natal, Constanţa. A emigrat apoi spre capitală unde a absolvit in anul 2013 un master în Arta Actorului în cadrul U.N.A.T.C. I.L. Caragiale Bucureşti. A fost Ofelia lui Hamlet, Duniaşa în Livada de vişini, Roxie Hart în Chicago. Şi-a construit propriul one woman show – Melancolia Actorului şi a făcut spectacole pentru copii. Arina Cojocaru este un om polivalent, deschis, cald şi în acelaşi timp enigmatic. 
   Dincolo de zidurile reci şi sterile ale tehnologiei, a rapidităţii cu care consumăm fiecare minut din ce în ce mai absenţi, Arina Cojocaru s-a oprit şi a inspirat adănc. A inspirat fumul greu al oraşului şi aerul proaspăt de munte, zâmbetele copiilor şi lacrimile îndrăgostiţilor. A inspirat dorul şi dragostea şi indiferenţa, iar când a expirat, a expirat versuri. Versuri ce aveau să devină poezii şi poezii ce aveau să compună un ludic volum de poezie. - Douăsprezece fără patru minute
   La această serată răcoroasă de vară o vom avea invitată pe actriţa Simona Grumezea, colaborator la Teatrul Foarte Mic şi Teatrul Metropolis, care va recita câteva poezii din cel mai proaspăt volum al literaturii contemporane - Douăsprezece fără patru minute. Evenimentul se va încheia cu o invitaţie deschisă spre achiziţionarea volumului, împreună cu autograful autoarei.
  Vă aşteptăm cu drag să o cunoaşteţi mai bine sâmbătă, 7 iunie 2014, la lansarea primului ei volum de poezie Douăsprezece fără patru minute.

Puteti citi cateva din poeziile Arinei Cojocaru pe blogul personal:

http://cojocaruarina.wordpress.com/

Rezevari - 0737.158. 958

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu