vineri, 6 iunie 2014

Asa a fost sa fie




Lansare de carte


Barbu Ollanescu - Orendi


Libraria Humanitas, Cismigiu, Bucuresti


7 iunie 2014



Photo: Sâmbătă, 7 iunie, ora 17.00 vă aşteptăm pentru lansarea volumului „Aşa a fost să fie. Amintiri din anii mei buni şi răi“ de Barbu Ollănescu-Orendi. Alături de autor, la eveniment vor vorbi: Gabriela Creţia şi Oana Pellea.

„Pe culoar, în cuier, era o haină, - un pardesiu maron primit de mama cadou, la Paris, cam prin anii 1927, de la Asta Nielsen, celebra acriță. Haina asta a fost multă vreme haina celui care ieșea primul din casă. Și tot cu haina asta, în septembrie 1960, a intrat mama la pușcărie, pentru ca, mai tîrziu, în 1978, ajunsă în Germania, să o transforme într-un deux-pieces care a fost îmbrăcat și purtat de ea încă cincisprezece ani, cît a mai trăit. Și acest deux-pieces este acuma, ani buni după dispariția mamei, în dulap, în perfectă stare.”

   "Pe culoar, în cuier, era o haină, - un pardesiu maron primit de mama cadou, la Paris, cam prin anii 1927, de la Asta Nielsen, celebra acriță. Haina asta a fost multă vreme haina celui care ieșea primul din casă. Și tot cu haina asta, în septembrie 1960, a intrat mama la pușcărie, pentru ca, mai tîrziu, în 1978, ajunsă în Germania, să o transforme într-un deux-pieces care a fost îmbrăcat și purtat de ea încă cincisprezece ani, cît a mai trăit. Și acest deux-pieces este acuma, ani buni după dispariția mamei, în dulap, în perfectă stare.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu