miercuri, 21 mai 2014

Noaptea Alba a Galeriilor




Arta plastica contemporana romaneasca


Bucuresti


editia a VIII-a, 23 mai 2014




   38 de galerii și 32 de spații alternative și evenimente conexe vă așteaptă în data de 23 mai 2014 în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor.
  Aflat la cea de-a 8 a ediție, acest eveniment, inițiat și organizat de Asociația Ephemair, dezvoltă o platformă de comunicare și promovare a artelor contemporane emergente.
  Dezvoltat cu precădere în București, NAG urmărește extinderea și în alte centre urbane culturale importante din România, implicând astfel tinerii în fenomenul cultural al generației lor și oferindu-le un eveniment efervescent și dinamic, în programul căruia sînt bineveniți să participe și, mai ales, să se implice.
   În calitate de organizatori ai celui mai popular eveniment nocturn local după Noaptea Muzeelor dorim să oferim publicului în fiecare an în afara evenimentelor realizate de către participanți, noi atracții în programul NAG.
   Suntem mândri că, încă de la prima ediție din 2007, am invitat publicul să parcurgă traseul galeriilor pe bicicletă, iar în 2010 am fost primul eveniment de acest gen care a reușit, cu sprijinul Raiffeisen Bank, să echipeze 200 de biciclete cu echipament nocturn și de securizare, oferind gratuit publicului acest mijloc eficient și non invaziv de deplasare în spațiul urban.  
   Asumându-ne responsabilitatea pentru producerea unui proiect ale cărui evenimente contribuie atât la dezvoltarea culturii, cât și la responsabilizarea locuitorilor din oraș față de mediul în care trăiesc, ne face o deosebită plăcere să vă invităm să petrecem Vineri 23 Mai o noapte frumoasă într-un oraș cât mai prietenos.
Despre participanti si programul acestora aflati de pe:
***http://www.weart.ro/event/nag8/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu