joi, 8 mai 2014

Festivalul Aici - Acolo




Muzeul National al Taranului Roman


A.C.T.O.R.


Bucuresti


9 mai 2014





   A.C.T.O.R. (Asociația Culturală pentru Teatru și Origami din România) vă invită vineri, 9 mai 2014, de Ziua Europei, la ora 10:00, la ediția a patra a Festivalului Aici-Acolo, sărbătoarea diversității culturale pentru copii, la Muzeul Național al Țăranului Român - Studioul Horia Bernea.
   350 de copii (între 4 și 9 ani) din 15 grădinițe și școli vor prezenta momente artistice inspirate de culturile europene, pe care le-au putut cunoaște în anul școlar 2013-2014, participând la cursurile săptămânale despre interculturalitate din cadrul Programului Aici-Acolo, realizat de A.C.T.O.R. prin implicarea unui grup de tineri voluntari veniți din: Armenia, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Argentina, Lituania, Polonia, Spania, Peru, Italia, Ghana, Georgia și Nepal. 
   Programul Aici-Acolo, propus de A.C.T.O.R. copiilor preșcolari și școlari, le deschide acestora interesul spre a cunoaște și înțelege diversitatea culturală. Activitatile ludice și interactive sunt realizate ân mod nemojlocit de către tinerii reprezentați ai culturilor prezentate. 
   Programul și Festivalul Aici-Acolo sunt realizate anul acesta de A.C.T.O.R. prin proiectele Here There, Volunteering@Museum.Ro, LEAVE și VOUCH, cu sprijinul financiar al Programului Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat.
   Partenerii A.C.T.O.R pentru organizarea Programului și a Festivalului Aici Acolo sunt Ministerul Educației Tineretului și Sportului, Casa Corpului Didactic București, Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului României si Radio Itsy Bitsy. 

Gazda evenimentului este Muzeul Național al Țăranului Român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu