marți, 13 mai 2014

Bookfest Junior




Urmeaza pasii


Romexpo, Bucuresti


prima editie, 28 mai - 1 iunie 2014





   Editurile Humanitas Multimedia, Humanitas şi Humanitas Fiction împreună cu editurile Arthur, Corint Junior, Curtea Veche, Rao, Vellant, Curtea Veche Publishing, Asociaţia Editorilor din România şi Asociaţia Naţională a Profesorilor de Limbă şi Literatură Română Ioana Em. Petrescu vă invită la prima ediţie Bookfest Junior 2014, care va avea loc la Romexpo - Bulevardul Mărăşti nr. 65-67 (Piaţa Presei Libere), în perioada 28 mai şi 1 iunie şi care se desfăşoară în acelaşi timp cu Târgul Internaţional de carte Bookfest, organizat de AER.

   Bookfest Junior 2014 este primul program de evenimente special conceput pentru copii şi adolescenţi, fiind un prilej pentru ei de a face cunoştinţă cu cei care publică cărţi, cu autorii şi ilustratorii de carte. Timp de patru zile editurile participante vor organiza lansări de carte pentru copii şi adolescenţi, întâlniri cu autori, ateliere de desenat şi de teatru. Editurile îi așteaptă pe vizitatori cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi şi multe alte surprize. Şi, nu în ultimul rând, va fi anunţat marele concurs al acestei ediţii Vine vacanţa cu o bicicleta, multe cărţi şi rechizite. Premiile sunt pregătite de Koh-I-Noor și de editurile Humanitas, Humanitas Fiction, Arthur, Corint junior, Curtea Veche Publishing, Rao, Vellant și își așteaptă câștigătorii duminică, de 1 iunie, în standul Humanitas.

   Programul primei ediţii Bookfest Junior 2014 este creat cu scopul de a-i atrage pe copii şi pe adolescenţi spre târgurile de carte, să-i familiarizeze cu atmosfera lor efervescentă. Să le creeze un reflex cultural, acela de a aștepta cu nerăbdare, de fiecare dată, următorul târg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu