marți, 8 aprilie 2014

Atelierul de psihologie ortodoxa




Dialoguri de prim ajutor cu Nicoleta Vascan


Libraria Predania, Bucuresti


editia a 26-a, 10 aprilie 2014





  Dialoguri de prim ajutor cu Nicoleta Vascan va invita la o editie speciala a Atelierului de psihologie ortodoxa! Joi- 10 aprilie 2014- cu incepere de la 19:30 la libraria Predania!
  In prag de Intrare a Domnului in Ierusalim, dialogurile sunt concentrare in jurul mai multor teme al caror unic subiect – Hristos - in invatatura Sa le-a adunat pe toate acestea si-n glas de porunca ne-a indrumat pe fiecare dintre noi la:
IUBIRE, IERTARE, SPOVEDANIE sub semnul Sfintei Cruci.
Invitatii editiei 26
sunt oameni de seama prin generozitatea cuvantului si faptelor dumnealor:
  Elena Murariu, pictor restaurator va propune publicului participant insemnele gandurilor si trairilor sale , ICOANELE, intr-o expozitie dedicata Martirilor Brancoveni, implinitori desavarsiti ai poruncilor Hristice. (www.constantinbrancoveanu.ro)
   Parintele Duhovnic invitat va aduce binecuvantari si lamuriri duhovnicesti asupra temei acestei editii.
  Cu recunostinta fata de toti participantii de pana acum, va imbratisez si ma bucur la gandul revederii la aceasta editie speciala de dinaintea Sfintelor Pasti!
Nicoleta Vascan
P.S: Fratele Ciprian Voicila este chemat sa implineasca o alta lucrare (http://ciprianvoicila.blogspot.ro/2014/04/joi-10-04-2014-va-avea-loc-la-constanta.html ) dar il asteptam cu bucurie la Dialoguri de prim ajutor cu Nicoleta Vascan imediat dupa Sfintele Pasti la noi editii ale Atelierului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu