joi, 13 martie 2014

Clubul de lectura Institutul Blecher



Tramvaiul 26, Bucuresti


15 martie 2014


   Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, sâmbătă 15 martie 2014, de la ora 19:00, la Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la întâlnirea cu poeții Tiberiu Neacșu, Mircea Moroianu și Anastasia Gavrilovici.

   Tiberiu Neacșu (n. 1981, Timișoara) a absolvit Facultatea de Litere la Craiova, urmând apoi cursuri de masterat, încheiate cu o lucrare despre poezia lui Ion Barbu. A debutat, ca urmare a câștigării concursului Porni Luceafărul, cu volumul Nebuna (2000). A doua sa carte a apărut, după o lungă pauză, la Editura Tracus Arte: Acrobat în zece pași (2013).

  Mircea Moroianu (n. 1981, București) a absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine din cadrul Universității Politehnica. În 2013, a participat la cea de-a treia ediție a concursului de debut Max Blecher – Herg Benet, iar manuscrisul său, Frumoasele dezechilibre, a ieșit pe locul doi în urma voturilor celor cinci membri ai juriului.

   Anastasia Gavrilovici (n. 1995, Iași) este elevă în ultimul an la Colegiul Național Petru Rareș din Suceava. Membră a cenaclului Săgetătorul și redactor-șef adjunct al revistei Alecart. A câștigat în ultimii ani numeroase premii la concursurile pentru poeți nedebutați în volum.

Eveniment organizat de Claudiu Komartin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu