luni, 24 martie 2014

Cand poetii nu tac




Lansare de carte


Leonard Ancuta, Radu Cirstea Ratzone


Club A, Bucuresti


26 martie 2014



   Club A vă invită miercuri, 26 martie, ora 19.00, la un mega-eveniment literar, o dublă lansare de carte, Mega Sutra, de Leonard Ancuța (ed. Paralela 45) și Sunt un gunoi, sunt un nimic, de Radu Cîrstea Ratzone (ed. Karth).
   Alături de autori vor prezenta cele două apariții Paul Vinicius, Dan Mihuț, Adrian Suciu, Iulia Georgeta Popescu, Lavinia Stoica, Andra Ciubotaru, Claudia Pătrașcu, Daniela Toma și invitați surpriză.
    În megaformă poetică, Leonard Ancuṭa erupe în megapoeme ginsbergiene parcurgînd toate sutrele erotice ṣi poetice până la omega sutra. Citind te năuceṣti, plângi, râzi în hohote ṣi o iei razna. Mega Sutra, apărută la Editura Paralela 45, este o epopee cu suflu de ṣarjă de cavalerie, spune despre acest volum criticul și scriitorul Felix Nicolau.
   Radu Cîrsta Ratzone este un tînăr poet bucureștean care în volumul Sunt un gunoi, sunt un nimic, publicată de Editura Karth, își esențializează trăirile pînă în spiritul lor profund. Autorul preferă distilatele poetice în defavoarea textelor de anvergură, accentuînd un minimalism în care păstrează deopotrivă tărie și luciditate.

Vă așteptăm miercuri, 26 martie, ora 19.00, la Club A, 
la o mega-întîlnire cu mega-poezia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu